Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rozarka Puma Novice
Registrace: 9.8. 2015 Příspěvky: 2
|
Zaslal: po leden 02, 2017 4:19 pm Předmět: Těsnění kolem oken |
|
|
Zdravím,
potřebovala bych těsnění kolem oken ve dveřích, na internetu jsem nemohla nic najít, ani na UK stránkách (možná jenom špatně hledám).
Díky. |
|
Návrat nahoru |
|
janicka Puma God
Registrace: 14.3. 2008 Příspěvky: 1199 Bydliště: Holice
|
Zaslal: st leden 04, 2017 1:14 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, myslis cele horni ramy? ty bych tady mela... _________________ FORD PUMA 1.6 ZETEC SE
Ford Puma 1.7...ta ACEova |
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer
Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1971 Bydliště: Za Prahou
|
Zaslal: čt leden 05, 2017 11:00 pm Předmět: |
|
|
Ono se to prodávalo jako guma kolem celého rámu okna. Možná mám v Sedlčanech u rodičů ještě nové pravé těsnění, ale nemůžu slíbit, kdy se tam dostanu ani jestli ho ještě mám. _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
Rozarka Puma Novice
Registrace: 9.8. 2015 Příspěvky: 2
|
Zaslal: út leden 10, 2017 2:46 pm Předmět: |
|
|
janicka napsal: | Ahoj, myslis cele horni ramy? ty bych tady mela... |
Ano, ty myslím
A měla bys kdyžtak i sametku (nebo jak se to říká) a gumu ve které to okno jezdí? |
|
Návrat nahoru |
|
janicka Puma God
Registrace: 14.3. 2008 Příspěvky: 1199 Bydliště: Holice
|
Zaslal: út leden 10, 2017 3:18 pm Předmět: |
|
|
Jo,komplet...jen s posíláním to bude teď horsi-mam před porodem...odkud jsi? _________________ FORD PUMA 1.6 ZETEC SE
Ford Puma 1.7...ta ACEova |
|
Návrat nahoru |
|
|