Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1973 Bydliště: Za Prahou
Zaslal: pá listopad 07, 2014 3:14 pm Předmět:
goldinka napsal:
Též jsem objevila kouzlo Puma Racing jenže co jsem se tak pídila, tak ji asi jen tak neseženu a když tak za cenu krásného mustanga Tak sem si říkala, nějaká drobná přestavba - sedačky, puma racing přední blatníky... Dá se to sehnat v čechách nebo se musí v GB či jinde....?
Puma Racing je hodně raritní = Cena vysoká. Původně bylo vyrobeno 500 (UK) a 1 (Rest of World) Racing Puma. Na Německých servrech byli v inzerci i nějaké přestavby z těch UK verzí.
Pokud by si chtěla pouze interiér, buď můžeš čekat a doufat v náhodu. Nebo můžeš oslovit jednu firmu Autolakier Wicht z Reundordu (D), ty s dvěmi až třemi Racing Pumami závodili=tudíž mojí možná ještě nějaké díly a nebo použít sedačky Sparco Torino 2 a dodělat zbytek interiéru jako já . _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz...
vítej uzivej cicinku a radi te uvidime na nejakem sraze
a za nás moderátory prosím-přečti si pravidla fora http://www.ford-puma.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5886
do budoucna se ti nektera budou urcite hodit _________________ FORD PUMA 1.6 ZETEC SE
Ford Puma 1.7...ta ACEova
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3
Strana 3 z 3
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory