Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
xseries60 Puma Driver

Registrace: 24.8. 2010 Příspěvky: 382 Bydliště: Praha 4
|
Zaslal: po červen 09, 2014 7:09 pm Předmět: |
|
|
Ty hodnoty nemusejí být přesné.. Spíš se to měří z důvodu toho jestli není některý z kabelů totálně přerušený.
Ještě můžeš změřit odpory na cívce, ale myslím, že tam staticky asi nic nezjistíš, když píšeš, že to neškube pořád. _________________ Prodej náhradních dílů Ford: https://www.lumi-parts.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
Zeron Puma Driver

Registrace: 31.8. 2008 Příspěvky: 125 Bydliště: Židlochovice
|
Zaslal: po červen 09, 2014 7:14 pm Předmět: |
|
|
Už je to v takovým stavu, že když dám plný plyn, auto se přidusí a nejede, jakmile pustím plyn (nebo přesněji je už skoro puštěný), auto se rozjede. Při pomalým přidávání není problém tak markantní. Tak to dělá na každý rychlostní stupěň. Co jsem se dogooglil, tak všude popisovali podobný problém v souvislosti s kabely. Asi je pořídím a uvidíme. Snad to bude ono, bo mě to už pěkně sere  _________________ ať se otočíš jak chceš, vždycky máš prdel vzadu... |
|
Návrat nahoru |
|
xseries60 Puma Driver

|
Zaslal: po červen 09, 2014 7:16 pm Předmět: |
|
|
JJ. tvůj problém na 80% souvisí se zapalováním, jen ti bohužel takhle od stolu neřeknu jestli cívka nebo kabely  _________________ Prodej náhradních dílů Ford: https://www.lumi-parts.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
Zeron Puma Driver

|
Zaslal: po červen 16, 2014 7:56 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem vyměnil kabely a vrátil jsem se v podstatě k původnímu problému - přidusí se už jen občas a ne při každým rozjetí Tak zkusím asi ještě cívku.
Ještě mě však napadlo odpojit lambdu a zdálo se mi, že to sice jede hůř, ale nenastal problém s úplným přidušením. Najel jsem toho tak však málo, bo se bojím, abych odpojenou lambdou něco neposral. Můžu najet s odpojenou lambdnou třebas 50km, aniž bych něco odvařil?  _________________ ať se otočíš jak chceš, vždycky máš prdel vzadu... |
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God

Registrace: 25.10. 2009 Příspěvky: 1115 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po červen 16, 2014 8:55 pm Předmět: |
|
|
Na lambdu to nejezdi ta je tam jen kvuli bohatosti smesi, pojedes podle adaptivnich hodnot s trochu vetsi spotrebou akorat _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
Moje ex:Ford Puma 1,7 Futura r.v.2000 v Recaru |
|
Návrat nahoru |
|
Whiskymann Puma Owner

Registrace: 18.5. 2013 Příspěvky: 30 Bydliště: Na samotě u lesa
|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 7:24 pm Předmět: |
|
|
Mě se taky občas stane, že jedu z kopce s kvaltem bez plynu třeba na křižovatku. Tam se rozjedu, přidám a taky to jako zacuká a netáhne. Musím pustit plyn a pak přidat znova a najednou se to chytí a jede to jak šlak. Tak mě napadlo, jestli to nemůže být něco s dodávkou paliva. _________________ Ford Puma-1.7 16V
Ford Maverick- 2.4i GL |
|
Návrat nahoru |
|
Zeron Puma Driver

|
Zaslal: po červenec 21, 2014 9:10 am Předmět: |
|
|
Tak pánové, snad definitivně vyřešeno a 14 dní testováno - výměna svíček nezabrala, výměna zapalovacích kabelů zabrala částečně - problém vyřešila až výměna lambdy Očividně ta původní musela dávat úplně špatné hodnoty, protože po odpojení auto jezdilo relativně v pohodě. S novou jezdí taky docela OK  _________________ ať se otočíš jak chceš, vždycky máš prdel vzadu... |
|
Návrat nahoru |
|
absinth Puma Racer

Registrace: 30.9. 2012 Příspěvky: 618 Bydliště: Hradec Králové
|
Zaslal: po červenec 21, 2014 11:20 am Předmět: |
|
|
Ja to říkal ze lambda:-)
A vy mi nevěřit.  _________________ ND ORIGINAL FORD - SLEVA PRO FORUM 6-42%
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2 |
|
Návrat nahoru |
|
xseries60 Puma Driver

|
Zaslal: po červenec 21, 2014 11:29 am Předmět: |
|
|
docela není výborně, takže pokud není příčina na 100% odstraněna, tak to může nová lambda zase zabalit  _________________ Prodej náhradních dílů Ford: https://www.lumi-parts.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
Zeron Puma Driver

|
Zaslal: po červenec 21, 2014 1:01 pm Předmět: |
|
|
Napsal jsem to blbě, motoricky jezdí výborně "Docela" tam bylo proto, že už má za ty leta taky nějaký mouchy, který ale se samotnou jízdou přímo nesouvisí  _________________ ať se otočíš jak chceš, vždycky máš prdel vzadu... |
|
Návrat nahoru |
|
|