Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Qpmy Puma Owner

Registrace: 7.6. 2006 Příspěvky: 22
|
Zaslal: čt červen 12, 2014 6:44 am Předmět: Váha vzduchu |
|
|
Mám dotaz odledně váhy vzduchu. Pročítal jsme forum a tohle jsem se nikde nedočetl.
Mám problém s volnoběhem . Otáčám chvíli trvá něž najdou správnou hodnotu. Mám podezření na špatnou váhu vzduchu . Volnoběžný ventil mám nový a svíčky taky.
Chci se zeptat co mají dělat vonoběžné otačky když odpojím váhu vzduchu a nastartuji ? |
|
Návrat nahoru |
|
xseries60 Puma Driver

Registrace: 24.8. 2010 Příspěvky: 382 Bydliště: Praha 4
|
Zaslal: čt červen 12, 2014 10:32 am Předmět: |
|
|
Pokud nastartuješ s odpojenou váhou, tak se otáčky standardně drží o něco víš než volnoběh, jakmile se začne motor ohřívat a otáčky klesat k volnoběhu tak začne motor kolísat. Nevím jestli se to později ustálí nikdy jsem to moc dlouho nezkoušel. _________________ Prodej náhradních dílů Ford: https://www.lumi-parts.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
Qpmy Puma Owner

Registrace: 7.6. 2006 Příspěvky: 22
|
Zaslal: čt červen 12, 2014 10:51 am Předmět: |
|
|
Ja jsem to zkoušel a otačky se mi neustalí ani po delší době . Chtěl jsem vědeť jestli opravdu mají tak kolísat. Díky za odpověď. |
|
Návrat nahoru |
|
icescream Puma Owner

Registrace: 9.6. 2012 Příspěvky: 40
|
Zaslal: čt červen 12, 2014 11:12 pm Předmět: |
|
|
Když odpojis vahu tak otacky kolisaji treba 1500 - 600 kdy uz se to zacne dusit tak to zase přidá.. atd. Kdyz ji pripojis pri startu byva treba 1200 a kdyz se ohreje tak bývá kolem 900ot. _________________ Ford 1,7 zetec Full miltek system 4-2-1 Denso iridium MSD hyperpower blaster coil Simota filter Strut brace Antiroll bar Suspension 60/60 |
|
Návrat nahoru |
|
|