Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dizi Puma Novice
Registrace: 17.7. 2008 Příspěvky: 19
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 11:31 am Předmět: Puma - nové lemy a celkové oprava karoserie + podvozku |
|
|
Zdravím rád bych se s vámi podělil jak probíhala ''záchrana'' mé Pumy.. Lemy byly uplně KO. zrcatka uplně vybledlá, zadní narazník odřený a vybledlý, prasklá ploutvička na předním spoileru, přední blatník promáčklý.
Rozhodoval jsem se co dál jestli auto prodat a nebo nechat opravit všichni mě odrazovali at to už dám pryč ale do ted jsem všechny poruchy hned řešil a všechno poctivě měnil, jenom na karoserii se za 5 let co auto mám nešáhlo. Nakonec jsem rozhodl pro kompletní opravu protože i přes stáří je auto stále nádherné a jede pěkně s malou spotřebou. Nastal problém s výběrem komu to dát... Většině karosářům se do toho nechtělo že je to atypické auto které ještě nedělali a neví co s těma lemama jak by to zvládli... Pak jsem zde narazil na recenzi na Autolakovnu Hanák v Olbramovicích (u Znojma), kde už pár Pum dělali a fotky vypadali pěkně. Tak slovo dalo slovo a jednou jsem se tam cestou stavil, domluvili jsme co a jak. Pak dal Jirka vědět až bylo volno, auto jsem přivezl a zduraznoval že na to nespěchám at si dá zaležet a je to pořadně. Výsledek mě mile překvapil nečekal jsem až tak nádherně provedenou práci, klobouk dolů, neskutečné co Jirka dokázal. Absolutně nejde poznat rozdíl přechodu laku ''aspon ja to nepoznam teda a brýle nenosím'' Dělalo se: Vyřezání a navaření obou zadních lemů + nastřik, zavaření a nástřik ploutvičky na předním spoileru, broušení a kytovaní promáčkliny na předním blatníku + nástřik, zadní nárazník odstranění velkého odřeného místa a komplet nástřik včetně krytek mlhovek, nástřik středových pokliček na kolech, nástřik obou zrcátek, nástřik vnitřních lemů gumou Dinitrol, nástřik podvozku a dutin voskem. Leštění všech světel (výsledek nádhera jak nové..) Kompletně vyleštění laku a navoskování. Cena = 28500Kč. Cena není malá z ohledem na hodnotu celého auta, ale musím říct že vypadá uplně jak nové a kolik práce a času nad tím Jirka strávil tak Klobůk dolů, všichni známí co mě původně odrazovali a přemlouvali at to radsi prodám po osobním zhlednutí výsledku názor změnili a byli nadšeni jak je vůbec možné že to Jirka tak nádherně zvládl. Můžu jenom doporučit. Přístup a všechno na jedničku.
Fotogalerie opravy Kód: | http://www.lakovnahanak.cz/fotogalerie-2/fotogalerie/ford-puma-5/ |
Komentář: |
|
Velikost: |
125.42 kB |
Zobrazeno: |
53335 krát |
|
|
251.06 kB |
53337 krát |
|
|
215.6 kB |
53353 krát |
|
Naposledy upravil Dizi dne st březen 13, 2013 10:56 pm, celkově upraveno 9 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
kap Puma Driver
Registrace: 5.11. 2011 Příspěvky: 190 Bydliště: Olomouc city a okolí
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 11:42 am Předmět: |
|
|
mě se to ani drahé nezdá, když si člověk uvědomí kolik to dá práce.
_________________ F puma 1.4 zetec r.v.98 a F puma 1.7 |
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God
Registrace: 25.10. 2009 Příspěvky: 1115 Bydliště: Praha
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 12:28 pm Předmět: |
|
|
pěkná práce, vzhledem k tržní ceně auta je to hodně ale je dobře, že v tvém případě se na to nekouká a auto bude dobře sloužit dál palec nahoru
_________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
Moje ex:Ford Puma 1,7 Futura r.v.2000 v Recaru |
|
Návrat nahoru |
|
Blady Puma Driver
Registrace: 18.9. 2010 Příspěvky: 195 Bydliště: Týn nad Vltavou, Jižní čechy
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 1:06 pm Předmět: lak |
|
|
Krásná práce, vypadá, jako nová... Mě teda stál komplet nový lak, vyřezaní a výměna celých prahů 24.000,- ... Ale to je všude různý... Každopádně pěkná práce a zachráněný další auto...
|
|
Návrat nahoru |
|
rejmik Puma Owner
Registrace: 8.7. 2010 Příspěvky: 47 Bydliště: Jičín
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 3:18 pm Předmět: |
|
|
Fakt pěkná práce, taky se chystám na to někomu to svěřit, mam nahnile zadní lemy, a o podvozku nemluvim ted jsem jeste objevil dalsi nahnilou cast u spolujezdcovich dveri tak uvidime, kazdopadne tvoje puma je opet jak nova
|
|
Návrat nahoru |
|
Zdeny Puma Racer
Registrace: 28.10. 2009 Příspěvky: 681 Bydliště: Boskovice
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 3:37 pm Předmět: |
|
|
Krásný Schovat do garáže a za 20let vytáhnout !
|
|
Návrat nahoru |
|
WaynE Puma Driver
Registrace: 22.2. 2011 Příspěvky: 466
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 8:33 pm Předmět: |
|
|
Mas recht, Zdeny Inak nadhera.
|
|
Návrat nahoru |
|
Crash Puma Driver
Registrace: 4.4. 2007 Příspěvky: 198 Bydliště: Malá Morávka
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 10:19 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem zjistil, že to nikdo dělat nechce, tak jsem to vzdal. Ale vidím, že naděje stále žije a je to pěkná práce.
_________________ Pumka je vlajková loď mé firmyčky. |
|
Návrat nahoru |
|
Bzikkk Puma Owner
Registrace: 11.5. 2010 Příspěvky: 35 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: st březen 20, 2013 8:10 am Předmět: |
|
|
Kdyby měl někdo zájem tak děláme ty lemy na servisu taky. Dali jsme si tu práci udělali formu, a ty lemy si necháváme u známého lisovat nové, takže je měníme celé.
Jsme z Ostravy, těch lemů na pumách jsme už udělali několik , ale nemám to nafocené. Příští měsíc přijede další puma na lemy, takže to kdyžtak nafotím pro případné zájemce.
|
|
Návrat nahoru |
|
s4nch3z Puma Racer
Registrace: 1.7. 2007 Příspěvky: 887 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
A děláte i jinou klempířinu jako vyvařování podlahy, prahy apod.?
|
|
Návrat nahoru |
|
absinth Puma Racer
Registrace: 30.9. 2012 Příspěvky: 618 Bydliště: Hradec Králové
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 1:25 pm Předmět: |
|
|
bzikk: Co u vás vyjde pár lemů? předpokládám že sou nuď oceláky nebo nějak ošetřené proti korozi?
_________________ ND ORIGINAL FORD - SLEVA PRO FORUM 6-42%
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2 |
|
Návrat nahoru |
|
|