Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rider Puma Owner
Registrace: 29.7. 2007 Příspěvky: 89 Bydliště: Mariánské Lázně, Plzeň
|
Zaslal: út duben 21, 2009 9:27 am Předmět: Nurburgring - Nordschleife |
|
|
Zdar, chci se zeptat, jestli už jste někdo byl s pumou na Nordschleife? Mám v plánu se tam v létě vydat... Koukal jsem na ceny svezení a neni to zase nejhorší. Táhne mě to tam už dlouho |
|
Návrat nahoru |
|
Strada01 Puma Racer
Registrace: 29.6. 2008 Příspěvky: 575
|
Zaslal: út duben 21, 2009 11:09 am Předmět: |
|
|
ja tam mam taky namireno jeste s jednim kamosem co ma pjumku. |
|
Návrat nahoru |
|
cyberjak Puma Driver
Registrace: 28.3. 2009 Příspěvky: 142 Bydliště: Turnov ( Liberecký Kraj )
|
Zaslal: út duben 21, 2009 3:13 pm Předmět: |
|
|
dejte sem vice info... to zni zajimave... |
|
Návrat nahoru |
|
Rider Puma Owner
|
Zaslal: út duben 21, 2009 4:39 pm Předmět: |
|
|
No, mám v plánu tam jet aspoň na dva nebo tři dny, je to poměrně daleko... Každopádně budu moct buď v týdnu od 15.6. - 21.6.2009 nebo pak někdy v srpnu. Popřípadě nějakej víkend. Ale bylo by to v poho, kdyby nás jelo víc! Ale určitýho nic nemám, tak klidně pište vaše návrhy... |
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer
Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1972 Bydliště: Za Prahou
|
Zaslal: út duben 21, 2009 9:25 pm Předmět: |
|
|
Loni sme tam s kámošem (Fíšou) měli naplánovanou cestu na Recaro Days (konaj se právě na tomhle okruhu) plus sme se chtěli podívat do muzea rallye skupiny B, která je myslim v holandsku. "Bohužel" se mu v ten víkend ženil brácha, tak to padlo. Někdy v budoucnu se tam určo vypravim/e, ale letos vás v tom kluci nechám. _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
Rider Puma Owner
|
Zaslal: st duben 22, 2009 9:51 am Předmět: |
|
|
Tady ještě pro info český stránky o Nordschleife, jsou tam vypsaný i termíny volných jízd pro veřejnost...
|
|
Návrat nahoru |
|
|