Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
veilside Puma Novice
Registrace: 26.7. 2012 Příspěvky: 5
|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 10:58 pm Předmět: zesilovač - problem |
|
|
Dobrý den, mám problém s tím že jsem zapojil zapojil zesilovač (xplod) vše tak jak se má (na minulém autě nebyl žádný problém), a hraje mi pouze když mam vypnuty motor, jak nastartuju tak zkrátka přestane hrát.Už jsem zkoušel snad všechno napětí do zesilovače normalně jde ale zvuk nikde. Nemůže to být radiem (6000 - s tlačítkama na hlasitost). Prosím o jakoukoliv radu |
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God
Registrace: 25.10. 2009 Příspěvky: 1115 Bydliště: Praha
|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 11:50 pm Předmět: |
|
|
problém může bejt jen v napájení, nic jinýho se nemění se zapnutym motorem nebo bez, odkud to máš napájený? _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
Moje ex:Ford Puma 1,7 Futura r.v.2000 v Recaru |
|
Návrat nahoru |
|
veilside Puma Novice
|
Zaslal: po listopad 12, 2012 9:21 am Předmět: |
|
|
klasicky 12+ od baterky, zem pripojenou ke karoserii, a rem klasicky od radia tak jak ma být, zesilovač sviti že je zapnuty ale hudba hold nehraje jedine co mě napadá že by altik nestihal dobíjet |
|
Návrat nahoru |
|
Blady Puma Driver
Registrace: 18.9. 2010 Příspěvky: 195 Bydliště: Týn nad Vltavou, Jižní čechy
|
Zaslal: po listopad 12, 2012 9:37 am Předmět: zesík |
|
|
Přesně tak, to je jediné co mě taky napadlo, nebo je ještě další možnost, že ti někde něco po zapnutí motoru brutálně ruší signál z rádia do zesíku... Ale to by se spíš projevilo hučením do reproduktorů, než, že by to uplně přestalo hrát. Zkoušel jsi přidávat plyn, jestli se třeba zesík chytne, když altík začne víc dobíjet? |
|
Návrat nahoru |
|
veilside Puma Novice
|
Zaslal: po listopad 12, 2012 9:46 am Předmět: |
|
|
to jsem zkoušel, dnes rano jsem dokonce jel a chvili hrál a po chvíli zase hrát přestal. Zkusím odpoledne navést nové kabely na napájení a snad to pomůže. |
|
Návrat nahoru |
|
Blady Puma Driver
Registrace: 18.9. 2010 Příspěvky: 195 Bydliště: Týn nad Vltavou, Jižní čechy
|
Zaslal: po listopad 12, 2012 4:14 pm Předmět: zesik |
|
|
Jo to by bylo potřeba vidět, jak to máš zapojené, aby se dalo nějak víc soudit... V tuhle chvíli bych se soustředil na baterku, alternátor a určo i kabely na napájení zesilovače, jak říkáš... |
|
Návrat nahoru |
|
veilside Puma Novice
|
Zaslal: po listopad 12, 2012 9:58 pm Předmět: |
|
|
tak problem vyřešen asi to bylo original radiem když jsem napojil vstupní signál pouze z levé strany tak bylo vše bez problému. |
|
Návrat nahoru |
|
|