Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dreamcatchers Puma Driver

Registrace: 21.4. 2007 Příspěvky: 185 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so květen 05, 2007 10:39 pm Předmět: |
|
|
Tak přesně na tuhle pumičku jsme dnes koukali a moc se nám líbila má to hezky udělaný vnitřek
 _________________ Ford puma 1,7 16V limited edition Mc QUEEN vyrobeno 300 ks ale nic limitovanýho jsem nenašel moje je 31. lehký tuning
PRODÁNO teď se vozím v Mondeu combi r.v. 98 1.8 16V; r.v.03 2.0 TDCI; r.v. 10 2.0 TDCI
DIAGNOSTIKA NA VOZY FORD |
|
Návrat nahoru |
|
MeToYou01 Puma Owner

Registrace: 1.6. 2006 Příspěvky: 32 Bydliště: Hradec Králové
|
Zaslal: so květen 05, 2007 11:15 pm Předmět: |
|
|
Teeeeda takhle me proflaknout medialni hvezda  |
|
Návrat nahoru |
|
Jackal Puma Driver

Registrace: 20.11. 2006 Příspěvky: 245 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Zaslal: ne květen 06, 2007 9:06 am Předmět: |
|
|
Tak sem včera nestihl sprint kvůli tlačenici u erzety ale jedna dobrá zprávička je . Bude tady video z jedný jízdy Pumičkou, bohužel to nebyla nejlepší jízda ale je to zajímaví. Sem zvědavej na celkové výsledky ale předběžně sem byl devátý. Eva a WRX si mě daly asi o 2 až 3 vteřinky. Koukněte na výsledky sou zajímaví. _________________ Jackal - game ower |
|
Návrat nahoru |
|
MeToYou01 Puma Owner

|
Zaslal: ne květen 06, 2007 12:36 pm Předmět: |
|
|
dreamcatchers napsal: | Tak přesně na tuhle pumičku jsme dnes koukali a moc se nám líbila má to hezky udělaný vnitřek
 | Děkujiiiii Je to origo, jen predelany, barva byla predtim sedo cerna |
|
Návrat nahoru |
|
Jackal Puma Driver

Registrace: 20.11. 2006 Příspěvky: 245 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Zaslal: ne květen 06, 2007 9:08 pm Předmět: |
|
|
Tak výsledky z Mimoně jsou na světě a jsem velice překvapen ze slalomu kterého jsem se taky zůčastnil. 4 místo z 97 sem ani nečekal a to sem jel po ránu ve dvou a s opičkou na zádech. Erzeta podle očekávání 9 místo z 87. Holt s moji Pumičkou musej začít počítat a to hodně lidí ani neví jak to vypadá natož že s ní musej soupeřit teda se nechat porážet. Škoda toho sprintu , příště tam určitě pojedu. Pumičkám zdar. _________________ Jackal - game ower |
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer

Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1974 Bydliště: Za Prahou
|
Zaslal: ne květen 06, 2007 9:55 pm Předmět: |
|
|
video bude během tejdne
zatim malej předkrm tady _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
MeToYou01 Puma Owner

|
Zaslal: po květen 07, 2007 12:44 am Předmět: |
|
|
Johnik napsal: | video bude během tejdne
zatim malej předkrm tady |
Jaky pyzamooooooooooo  |
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer

Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1974 Bydliště: Za Prahou
|
Zaslal: út květen 08, 2007 3:49 pm Předmět: |
|
|
slibované video z rychlostní zkoušky zde
jinak gratuluju Danovi k výsledku _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
|