Ahoj přátele. Představují Vam největší událost letošní zimy:-). Přijďte na křest knížky, kterou jsem napsal. Mimo autogramiadu chystám i projekci vybraných fotek. Tak se těšte, neváhejte a přijďte.
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz...
Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1974 Bydliště: Za Prahou
Zaslal: ne únor 25, 2018 5:58 pm Předmět:
Velký večer mám za sebou. Sklepní prostor restaurace U Felixe se úspěšně zaplnil. Nebylo nás mnoho, ale na dané místo tak akorát.
Trémou jsem nemohl skoro mluvit. Svazovala mi jazyk. Text, který jsem si napsal jsem úspěšně zapomněl a z patra vymýšlel nový. Moje milá Péťa naštěstí zvládla moderátorskou pozici skvěle a nenechala mě v trapném tichu.
... a pak už konečně šampaňské teklo proudem. Kniha: Deníček automobilového fandy dostává svého kmotra. Zbytek křtu probíhá formou volné zábavy.
Perfektní reportáž se spoustou fotek z včerejšího večera naleznete na My Classic Ride by Ondrej Hajek. Děkujeme, za návštěvu i zveřejnění.
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz...
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory