Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
oche Puma Driver

Registrace: 28.1. 2011 Příspěvky: 114
|
Zaslal: po červenec 09, 2012 4:14 pm Předmět: volant |
|
|
Nevyznám se v tom co se dá dát místo toho do pumky. Ale šel by tam volant z fisty IV ? Nebo někdo vysvětlete jestli se tam dá dát cokoliv díky  |
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer

Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1974 Bydliště: Za Prahou
|
Zaslal: po červenec 09, 2012 10:24 pm Předmět: |
|
|
Fiesta MkIV tam jde bez obav, já to nakonec pořešil jinak. Fiesta MkIII má volant z vnějšku stejný, ale vnitřek jiný. _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
oche Puma Driver

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 10:27 pm Předmět: |
|
|
Nooo takze to tam pujde bez problemu ? Nebo kvuli tomu vnitrku ne |
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 10:30 pm Předmět: |
|
|
MkIV bez problému. _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
Jonage Puma Driver

Registrace: 23.2. 2010 Příspěvky: 212 Bydliště: Jablonec nad Nisou, Praha
|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
Proč tam dávat z mkIV, když to je stejný volant, akorát není obšitý kůží? Fuj. |
|
Návrat nahoru |
|
oche Puma Driver

|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
protože tam teď mám krásnej sportovní (už tam byl) a chci tam klasickej a ten co jsem sehnal nebyl vubec drahej. A obšít nebo upravit se to dá vždy |
|
Návrat nahoru |
|
Jonage Puma Driver

Registrace: 23.2. 2010 Příspěvky: 212 Bydliště: Jablonec nad Nisou, Praha
|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 5:27 pm Předmět: |
|
|
Tak to pak jasná.. Jako vyhazovat airbag je blbost... |
|
Návrat nahoru |
|
Lopez Puma God

Registrace: 1.12. 2006 Příspěvky: 1079 Bydliště: Praha matka měst a nálad
|
Zaslal: út červenec 17, 2012 10:41 pm Předmět: |
|
|
No pokud mi pumka zustane jako že asi jo tak volant pujde příšti rok pryč a nahradí ho sportovni viktor s pytlem mam na bagu datum expirace 2013 a nebudu si vozit nevybuchlou prošlou bombu pred obličejem:))) _________________ Ford PUMA 1,4 16v 90hp panther blackMotordeath
Ford PUMA 1,7 16v 125hp Red Dragon provoz naE85 zatím bez problemu;)new informace E85 již ujel 10000!km a stále jezdí jen mezi 3-4 tis otáčkami je výkonnostní propad a při studeném startu je potřeba nechat motor cca 5min.ohřát jinak se dusí taky nejede víc jak 200km/h ale zrychlení z nuly je rychlejší. |
|
Návrat nahoru |
|
s4nch3z Puma Racer

Registrace: 1.7. 2007 Příspěvky: 887 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: st červenec 18, 2012 10:43 am Předmět: |
|
|
Tak té expirace bagu bych se vůbec nebál. Dělaly se testy s daleko staršíma airbagama a v pohodě. |
|
Návrat nahoru |
|
JojoTT Puma Novice

Registrace: 10.3. 2014 Příspěvky: 13
|
Zaslal: ne březen 08, 2015 3:51 pm Předmět: |
|
|
pri točení volantom začal šúchať....viete mi niekto poradiť kde môže byť chyba?
po odstránení plastov som si všimol, že sú tam také akokeby dva "kolíky" o ktoré šúcha krúžok, ktorí sa točí spoločne s volantom. To treba premazať, či je zrada inde? _________________ Ford Puma 1.6 |
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer

|
Zaslal: út březen 10, 2015 6:34 pm Předmět: |
|
|
Co znamená šúchať? Když jsem nasadil nový páčkový modul, tak mi to v těch místech drhlo. Potřebovalo se to ochodit, ale u tebe může být příčina jiná.
Kolíky jsou tam na vrácení blinkrů do nulové polohy. _________________ PumaTrip.webnode.cz
|
Návrat nahoru |
|
JojoTT Puma Novice

Registrace: 10.3. 2014 Příspěvky: 13
|
Zaslal: út březen 10, 2015 6:37 pm Předmět: |
|
|
šúchať:
niečo ako keby sa tre buď plast o plast alebo plast o kov....také niečo
či najlepšie bude rozobrať a znovu poskladať? _________________ Ford Puma 1.6 |
|
Návrat nahoru |
|
xseries60 Puma Driver

Registrace: 24.8. 2010 Příspěvky: 382 Bydliště: Praha 4
|
Zaslal: út březen 10, 2015 7:51 pm Předmět: |
|
|
Dělá to ten kroužek, který vede el. k airbagu. Můžou být špatné pružinky, nebo i celá ta centrální pružina. Ono to uvidíš až sundáš volant... |
|
Návrat nahoru |
|
|