Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
absinth Puma Racer

Registrace: 30.9. 2012 Příspěvky: 618 Bydliště: Hradec Králové
|
Zaslal: st září 11, 2013 3:53 pm Předmět: Ë-Katalog , slevy na díly |
|
|
Nazdárec.
Podařilo se mi vykomunikovat pro klub přistup do Katalogu ford dílů a s tím i spojené slevy na originální díly.
Nicméně díky katalogu lze zjistit o autě skoro všechno dohledat jednotlivý díly a jejich cenu v origu a pak třeba porovnat cenu s vrakáčem . nutno podotknout že na origo platí záruka.
Katalog je na jednoho člověka na mě, na papírech. Takže veškeré dotazy na díly atp. na mě. _________________ ND ORIGINAL FORD - SLEVA PRO FORUM 6-42%
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2 |
|
Návrat nahoru |
|
Falty Puma Driver

Registrace: 17.8. 2012 Příspěvky: 164 Bydliště: Letohrad
|
Zaslal: st září 11, 2013 10:52 pm Předmět: |
|
|
Asi máš katalog a tak ho někde zavěs nebo naskenuj. Takhle to vypadá jako kdyby si měl pro každého jinou cenu.  _________________ Ford PUMA 1.7i 16v VCT r.v. 97 |
|
Návrat nahoru |
|
absinth Puma Racer

Registrace: 30.9. 2012 Příspěvky: 618 Bydliště: Hradec Králové
|
Zaslal: čt září 12, 2013 9:23 am Předmět: |
|
|
Elektronickej katalog co obsahuje xxxxxxx tisíc položek nebudu skenovat. krom toho ho nesmím veřejně vypustit , mám do něj přístup jen já pájč na to mám smlouvu. Kdybych dal veřejnej přístup máme po srandě.
Cena respektive sleva se odvíjí od toho v jaké slevové skupině je ten díl jestli na něj je akce jestli ho ford nezdražil či nezlevnil
Takže co po mě chceš je bohužel nereálné. _________________ ND ORIGINAL FORD - SLEVA PRO FORUM 6-42%
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2 |
|
Návrat nahoru |
|
Falty Puma Driver

Registrace: 17.8. 2012 Příspěvky: 164 Bydliště: Letohrad
|
Zaslal: čt září 12, 2013 9:42 am Předmět: |
|
|
Nešlo by třeba dát někde orientačně seznam základích dílů a jejich orientační cena. Třeba ja jsem měl nedávno bouračku, tak by mě zajímala cena třeba kaputy, předního pravého světlometu atd. Třeba rozdíl mezi jetým a nový světlometem by byl asi dost vidět jde o jeho cenu.  _________________ Ford PUMA 1.7i 16v VCT r.v. 97 |
|
Návrat nahoru |
|
flyingislife Puma Owner

Registrace: 12.5. 2013 Příspěvky: 93
|
Zaslal: pá září 13, 2013 7:41 am Předmět: |
|
|
Je tam aj nejaká možnosť ktorá by mi napovedala viac o minulosti auta?
napríklad podľa VIN čísla a podobne, alebo sa to vzťahuje len na diely? |
|
Návrat nahoru |
|
|