Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sokol Puma Owner

Registrace: 11.10. 2009 Příspěvky: 52 Bydliště: Karviná
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 10:30 pm Předmět: princip otevreni kufru tlacitkem |
|
|
Zdravim, chci se zeptat zda by byl nekdo tak ochotny popsal mi co kde jak se stane kdyz chci otevrit kufr, jak se da impuls do elektromagnetu ktery otevre kufr, nejde mi totiz otevrit kufr, pojistky ok a elekttomagnet taktez, sepne kdyz sem privedl 12V ale normalne ne a ne otevrit kufr, chci se nato ted o vikendu podivat, tak diky za kazdou radu nebo i fotku |
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God

Registrace: 25.10. 2009 Příspěvky: 1115 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út srpen 13, 2013 1:33 am Předmět: |
|
|
tak budeš mít asi jen blbej kontakt na čudlu od kufru nebo přerušenej kablík k magnetu _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
Moje ex:Ford Puma 1,7 Futura r.v.2000 v Recaru |
|
Návrat nahoru |
|
Sokol Puma Owner

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
Dobry diky, kouknu a jeste nejaky napad kdyztak prosimte nebo nejake foto jake kabliky tam vedou
mod.edit.: necituj předchozí příspěvek |
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God

Registrace: 25.10. 2009 Příspěvky: 1115 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st srpen 14, 2013 12:41 pm Předmět: |
|
|
fotku ti neudělám nechce se mi rozdělávat tapec, nicméně potom co odstrojíš tapec co je na zadnim čele kufru, tak mezi elektromagnetem a zámkem je nataženej kablíkl, takže by neměl bejt problém pro tebe ho najít, možná bude potřeba vyndat pravé světlo, což uděláš opět zevnitř povolením všech úchytů(šroubů) aby jsi se dostal dobře k zámku kufru.. ale problém jsem s tím nikdy neměl takže spíš teoretizuju:) a multimetr by taky bodnul:) _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
Moje ex:Ford Puma 1,7 Futura r.v.2000 v Recaru |
|
Návrat nahoru |
|
Sokol Puma Owner

|
Zaslal: st srpen 14, 2013 11:09 pm Předmět: |
|
|
Dobra diky moc, ten mam prave proto jsem se ptal jak to funguje a kde namerim napeti, totiz v tom konektoru co spojuje elektromagnet s necim tak sem nenameril prave nic,
mod.edit.: necituj předchozí příspěvek - dodržuj prosím pravidla |
|
Návrat nahoru |
|
|