Registrace: 4.9. 2008 Příspěvky: 143 Bydliště: Karlovy Vary - Praha
Zaslal: út leden 08, 2013 8:12 am Předmět:
To je ostuda. Já sám jsem funkci zrychlení na palubaku zkoušel jenom na stole. Zatím jsem nikde nepotkal vhodný úsek silnice. Jinak hodnotě z něj bych věřil, rychlost měří při použití origo rozměru pneumatik přesně.
Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1974 Bydliště: Za Prahou
Zaslal: st leden 09, 2013 3:03 pm Předmět:
Mě to jako žádná ostuda nepřijde. S Pavlem jsme soupeřili na různých akcí řadu let. Bylo hezké sledovat jak s autem vypracoval. Jednalo se o tento populární kombík. Přiznám se, že teď momentálně nevím, kde je řidiči a vozidlu konec.
Nicméně ten test jsem sem dával kvůli orientačním jízdním hodnotám Pumy.
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz...
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory