Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lopez Puma God

Registrace: 1.12. 2006 Příspěvky: 1079 Bydliště: Praha matka měst a nálad
|
Zaslal: út říjen 09, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
ano přesně tak  _________________ Ford PUMA 1,4 16v 90hp panther blackMotordeath
Ford PUMA 1,7 16v 125hp Red Dragon provoz naE85 zatím bez problemu;)new informace E85 již ujel 10000!km a stále jezdí jen mezi 3-4 tis otáčkami je výkonnostní propad a při studeném startu je potřeba nechat motor cca 5min.ohřát jinak se dusí taky nejede víc jak 200km/h ale zrychlení z nuly je rychlejší. |
|
Návrat nahoru |
|
Stanley Puma Owner

Registrace: 20.7. 2012 Příspěvky: 86 Bydliště: Mimoň
|
Zaslal: út říjen 09, 2012 6:04 pm Předmět: |
|
|
OK... Díky za pomoc  |
|
Návrat nahoru |
|
Lopez Puma God

Registrace: 1.12. 2006 Příspěvky: 1079 Bydliště: Praha matka měst a nálad
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 2:45 pm Předmět: |
|
|
Tak jak? _________________ Ford PUMA 1,4 16v 90hp panther blackMotordeath
Ford PUMA 1,7 16v 125hp Red Dragon provoz naE85 zatím bez problemu;)new informace E85 již ujel 10000!km a stále jezdí jen mezi 3-4 tis otáčkami je výkonnostní propad a při studeném startu je potřeba nechat motor cca 5min.ohřát jinak se dusí taky nejede víc jak 200km/h ale zrychlení z nuly je rychlejší. |
|
Návrat nahoru |
|
Stanley Puma Owner

Registrace: 20.7. 2012 Příspěvky: 86 Bydliště: Mimoň
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
Vše zapojené Dokonce rádio měla samostatný výstupní kabel přimo urřený pro Remote Zesilovače. Vše funguje bez sebemenších problémů  |
|
Návrat nahoru |
|
Blady Puma Driver

Registrace: 18.9. 2010 Příspěvky: 195 Bydliště: Týn nad Vltavou, Jižní čechy
|
Zaslal: so listopad 03, 2012 6:51 pm Předmět: zesík |
|
|
Tááákže. Dneska jsem se konečně po dlouhé době dostal k autu a rovnou jsem se pustil do té muziky. Jelikož mám origo rádio a měnit ho nechci, protože se mi líbí, mám u něj měnič na CD atd, tak jsem musel zapojit zesilovač přes sinch od výstupu pro reproduktory z rádia. No a výsledek je takový, že to hraje uplně bezvadně... Zesilovač jsem radši koupil pořádný a nemá vůbec s větším výkonem na sinch vstupech problém... Kdyby to časem odešlo, dám vědět ale doufám, že ne... Jo jináč vykašlete se na zabírání kufru nějakou bednou se subáčema, já napral repráky do těch origo ozvučnic za zadním obložením a hraje to neskutečně, až mé to překvapilo... Když si to dám trochu víc nahlas tak si na zadních sedačkách můžu užívat příjemnou masáž zad... Kdyby chtěl někdo ohledně tohodle zapojení poradit, neni problem mi napsat PM...  |
|
Návrat nahoru |
|
absinth Puma Racer

Registrace: 30.9. 2012 Příspěvky: 618 Bydliště: Hradec Králové
|
Zaslal: so listopad 03, 2012 7:34 pm Předmět: |
|
|
ot: jak to vypadá s tím měničem a kde a za kolik se dá sehnat? _________________ ND ORIGINAL FORD - SLEVA PRO FORUM 6-42%
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2 |
|
Návrat nahoru |
|
|