|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Johnik Puma Racer

Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1974 Bydliště: Za Prahou
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 9:33 am Předmět: |
|
|
to Charon: Týden bez auta bych oželel, peníze mě netrápí, ale teď mě čekají dovolené a pak jak se vyvrbí práce. Podle toho se rozhodnu.
_________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
s4nch3z Puma Racer

Registrace: 1.7. 2007 Příspěvky: 887 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: so červen 25, 2011 11:50 am Předmět: |
|
|
Kdybych ty dveře nechal potahovat, tak bych asi bral nějakou tmavší šedou nebo černou jednobarevnou látku nebo koženku. Nechci žádný vzorek, protože bez vzorku se to pak hodí v podstatě ke všemu a nebije se to. Navíc kdybych nechal třeba časem přečalounit ty Recara (nebo bych tam narval skořepiny), tak už bych tapecírunk nemusel řešit a bylo by to v cajku.
S tím srazem je to škoda, zas tak daleko to z Prahy není.
Ale jestli budu mít někdy cestu do Prahy, tak se rozhodně můžeme domluvit.
|
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer

Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1974 Bydliště: Za Prahou
|
Zaslal: st leden 11, 2012 9:07 pm Předmět: |
|
|
Trošku oživím toto téma . Svými postřehy.
Návod super, jen jsem si ho nevzal sebou do garáže. Lopezi díky za asistenci na telefonu.
Dvě záludnosti nad kterými jsme strávili zbytečně moc času:
Dva šrouby se šestihranou hlavou na zadní straně volantu se pouze povolují, nedají se vyndat úplně, tedy zůstávají na místě, což je matoucí. Poté můžeme odtrhnout kryt AIRBAGu. Při odtrhnutí je třeba se nebát, nejde to snadno.
Je důležité nehledat záludnost v odpojení žlutého konektoru u spínačky jako mi. Je mnohem jednoduší vyndat volant i s kabelem než se ho snažit složitě demontovat.
V příloze přidávám fotky s detaily.
Komentář: |
|
Velikost: |
134.97 kB |
Zobrazeno: |
16331 krát |

|
Komentář: |
|
Velikost: |
126.44 kB |
Zobrazeno: |
16331 krát |

|
_________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|