Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zdeny Puma Racer

Registrace: 28.10. 2009 Příspěvky: 681 Bydliště: Boskovice
|
Zaslal: út červenec 05, 2011 1:12 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem ji právě vydražil(chtěl jsem jí koupit ale už na e-bay nebyla za hotový prachy jen v aukci.. Takže jí mám nakonec za 2600 včetně pošty.. V čtvrtek ji zaplatím a budu čekat.. Pak dám vědět jestli k něčemu je nebo ne.. A poku%d bude zájem a nemáte možnost. Klidně pomůžu s nákupem.. |
|
Návrat nahoru |
|
Zdeny Puma Racer

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 3:04 pm Předmět: |
|
|
Tak spojka právě dorazila... Trvá to tedy cca 14 dní.. týden než se převedou peníze a tejden pošta z UK.. Jinak zatím mám jeden postřech Lamela je SACHS s jinou barvou pružinek než SACSH od sachsu(jen ta stojí na kely přes 5 00,-) ... Z přítlačáku jsem nic nevykoumal.. Je červenej s nálepkou TECHNICLUTCH.. Tak snad příští tejden bude v autě tak napíšu reference  |
|
Návrat nahoru |
|
Beastie Puma God

Registrace: 16.9. 2007 Příspěvky: 1324
|
Zaslal: pá září 16, 2011 10:23 am Předmět: |
|
|
Ako si spokojný s tou spojkou ??
Moja už tiež ide do večných lovíšť tak uvažujem akú.
Cenovo je super ... _________________ aktual. BMW E91 320i ///M
ex. Seat Leon topsport 1.9 ARL 110 kW, red
ex. Ford Focus RS Mk1, 176 kW / 331 Nm, build no.#2090
ex. Ford PUMA 1.7 Zetec - S VCT, 92 kW, Electric Orange |
|
Návrat nahoru |
|
Zdeny Puma Racer

|
Zaslal: pá září 16, 2011 2:10 pm Předmět: |
|
|
Já jsem spokojenej jak blecha Spojka funguje jak má, s montáží nebyl problém a auto tím pocitově proti sjeté spojce hrozně ožije, přeřadím poskočí a jede ) Jenom jsem měl problém když byla nová že jsem neustále hrabal a nebo mi chcípalo auto(to by se ale asi dělo s jakoukoliv spojkou ) Má najeto cca 3 000km a při ostřejší jízdě si auto při řazení z 1dna na 2vždycky prohrábne..
Jinak je to jak jsem říkal.. Přitlačák TECHNICLUTCH(nálepka) a lamela SACHS s jinou barvou pružinek.. Nevím jestli jsou měněné nebo to má vliv a taky jsem spojku měnil poprvé takže možná bych měl stejný pocity z každé ale je dobrá.. |
|
Návrat nahoru |
|
|