Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Razor Puma Owner
Registrace: 27.3. 2009 Příspěvky: 28 Bydliště: Slaný
|
Zaslal: so listopad 06, 2010 2:16 pm Předmět: olej v brzdové kapalině |
|
|
mám problém mladá my nalila omylem olej do pily, do nádržky od brzdové kapaliny sice jen 3 ml ale tím pádem se my zasekly brzdy jak se to ucpalo už sem to nechal jednou pročistit protože sem si myslel že je to jen jiná brzdová kapalina ale teď znova co stím nějaké rady?
Ps. pro vysvětlení pan táta má totiž olej do pily v nádopce od brzdové kapaliny a ona byla aktivní kdiš si půjčila auto a chtěla my jí doplnit |
|
Návrat nahoru |
|
misakxt Puma God
Registrace: 7.8. 2007 Příspěvky: 1107 Bydliště: Čáslav
|
Zaslal: so listopad 06, 2010 10:56 pm Předmět: |
|
|
3 ml není skoro nic..bzdy se ti určitě nezasekly že se ti tam dostal jiný olej.brzdová kapalina je taky jenom olej. pokud chceš mít jistotu tak to nech odsát a dej tam novou bzrovku. nic jiného bych neřešil.jednoduchá rada zní - kup pantátovi plastovej kanystr a řekni mu ať si to leje do toho a né do lahve od brzdovky. _________________ Ford Puma 1.7 silver
Ford Focus 1.6 silver 3dv.lpg
|
Návrat nahoru |
|
Vajt Puma Driver
Registrace: 25.7. 2009 Příspěvky: 428 Bydliště: Kolín
|
Zaslal: so listopad 06, 2010 11:31 pm Předmět: |
|
|
Sorry za OT, ale tohle mě fakt pobavilo, né tvůj problém s brzdama, to doufám pořešíš, spíš ta náhoda, že máš přítelkyni, co ví kam doplnit brzdovku a "tchána" co takhle blbě uskladňuje olej, to je dvojka .
Každopádně takhle debilně uskladňovat olej? Rovnou to třeba mohl nalít do flašky od piva a dát do ledničky . |
|
Návrat nahoru |
|
skier Puma Driver
Registrace: 11.7. 2010 Příspěvky: 395
|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 8:25 am Předmět: |
|
|
vajt: takové věci, to už je prostě osud :DDD |
|
Návrat nahoru |
|
Razor Puma Owner
|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 4:21 pm Předmět: |
|
|
to jo stane se už sem to celé čištil ale prý to narušilo nějak brzdové bubny a někdo my doporučovyl vyměnit všechny hadičky a oba bubny za nové protože poprvé my to přestalo brzdit a to bylo o hubu v 80 sem to zjistil a málem sem byl ve stromě pak my se to seklo co jsme vyměnily brzdový válec leví pak se po pročistilo a pak se to zase seklo už my to blbne od jara a peníze my do toho pořád tečou také ironije na ten olej sem jezdil asi mesíc nez sem se to dozvěděl od přítelkine po té věci co my to přestalo brzdit jojo ty ženy |
|
Návrat nahoru |
|
Vajt Puma Driver
|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 8:12 pm Předmět: |
|
|
Nechtěla se tě přítelkyně zbavit?
Každopádně se mi to nějak nezdá, takových problémů kvůli troše oleje v brzdovce? A že by to poškodilo hadičky? |
|
Návrat nahoru |
|
Razor Puma Owner
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 3:00 pm Předmět: |
|
|
nejspíše jsem oddělal auto už mum na to našetřený peníze něco kolem 40 tisíc no uvidíme tady sem se dozvědel dost špatné správy Kód: | http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=815&t=1088345&start=0&st=0&sk=t&sd=a |
|
|
Návrat nahoru |
|
Vajt Puma Driver
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 3:44 pm Předmět: |
|
|
Tohle se mi nezdá hele, kvůli takový prkotině? Že tam někdo nemá olej a zadře to, jeho chyba, ale tohle...
Zkus víc servisů, není možný, aby to nešlo vyřešit... |
|
Návrat nahoru |
|
petrchmel Puma Novice
Registrace: 13.9. 2010 Příspěvky: 16
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 8:09 pm Předmět: |
|
|
Normalně odsaj z nadržky co se da a pak vyměn kapalinu.Nevidim v sebemenči tom problem.A přitelkyně ať neni přiště tak aktivni.Ani kliče od auta bych ji nepujčil. |
|
Návrat nahoru |
|
Razor Puma Owner
|
Zaslal: út březen 29, 2011 8:43 pm Předmět: spraveno |
|
|
Tak už to mám spravené bylo to dost závažné ten olej my oddelal včechny prasátka brzdová válec a tak sem rovnou nechal vyměnit brzdové kotouče a destičky a vyšlo my to na 12 000 s přítelkiní už nejsem né že by kůly tomu tak vám radím nepučujte pumice svím živým miláčkům |
|
Návrat nahoru |
|
|