Zaslal: ne květen 16, 2010 6:33 pm Předmět: Servisní knížka a výměna rozvodů
Dobrý den, mám takovej dotazík, byl jsem se kouknout na pumu, má najeto cca 130 000. Dovoz Itálie. Tady v ČR ji má první majitel koupil ji se servisní knížkou měla najetých cca 113 000. Po celou dobu byla v itálii servisovaná, ale ze servisní knihy není poznat co se měnilo. Jde mi hlavně o výměnu rozvodového řemene. pokud puma jezdila v itálii na servisní prohlídky a to pravidelně, určitě rozvodák měnily? prý ho museli vyměnit v 90 000.
Zaslal: ne květen 16, 2010 8:24 pm Předmět: Re: Servisní knížka a výměna rozvodů
Zdravím, rozvody se u Pumy 1.7 (ostatní to mají nejspíš stejné) dělají po 120 000 nebo po 10-ti letech, záleží, co nastane dříve...
Teď k věci, pokud nemáš fakturu, nejlépe od servisu, který o autě ví a výměnu ti potvrdí, tak nikomu nevěř, výměna rozvodů by měla být po koupi staršího ojetého auta bez jasného původu automatická...
Navíc u Pumy to není nic drahého, já jsem platil tuším 6000 Kč ve Fordu...
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory