Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mamoo Puma Owner
Registrace: 29.3. 2009 Příspěvky: 38 Bydliště: Púchov, SR
|
Zaslal: čt květen 07, 2009 8:26 am Předmět: Disky Racing - skusenost |
|
|
Ahojte, poznate disky racing? resp. nemate nejake skusenosti napr. z vaseho okolia. chcem si ich kupit a uz samotny predajca mi povedal ze je to Cina. Nevravim ze kazda cina je zla, ale chcem sa ubezpecit ze to nie je smejd. Stoja len cosi okolo 70€ |
|
Návrat nahoru |
|
faust54 Puma God
Registrace: 28.10. 2008 Příspěvky: 1350
|
Zaslal: čt květen 07, 2009 8:28 am Předmět: |
|
|
Este to muze byt Polsko, ale jinak zkusenosti nemam. _________________ Ford Fiesta ST180 red r.2015
VW Golf MKIII Cabrio GTI 8v blue r.93
Ford Puma 1.7 r.99 silwer - EX (crash)
Ford Puma 1.7 r.01 silwer - EX
http://www.youtube.com/watch?v=wzVuQiwFwFA |
|
Návrat nahoru |
|
Janina Puma Owner
Registrace: 10.4. 2008 Příspěvky: 37 Bydliště: Horšovský Týn
|
Zaslal: čt květen 07, 2009 10:30 am Předmět: |
|
|
Jestli chceš nějaky alu racing disky ty poznáš jsou lehoučký cca 2 - 4 kg disk, a taky jsou docela drahy. Váhu sto pro nevim ale jsou o poznání lehčí než obyč disky. |
|
Návrat nahoru |
|
DarthVader Puma Driver
Registrace: 20.2. 2008 Příspěvky: 109
|
Zaslal: čt květen 07, 2009 3:49 pm Předmět: |
|
|
Ja spis myslim, ze Mamoo ma na mysli ze znacka tech disku je "Racing" (jako treba OZ, nebo Kosei), ne vyslovene nejake zavodni alu disky.
Nicmene jsem o nich nikde nic zatim necetl, ani o nich neslysel. |
|
Návrat nahoru |
|
Jackal Puma Driver
Registrace: 20.11. 2006 Příspěvky: 245 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Zaslal: čt květen 07, 2009 3:50 pm Předmět: |
|
|
Jestli máš na mysli opravdové disky např. jako Speedline apod. tak ,jednoznačně není o čem přemýšlet. Menší váha,větší pevnost jak v krutu tak v tahu,lepší chlazení brzd a v neposlední řadě cena kolem 60 tisíc za sadu nových kol. Kamarád je dělá na zakázku například pro Tošovského a cena za sadu pro Myšáka je 150 tisíc. _________________ Jackal - game ower |
|
Návrat nahoru |
|
Mamoo Puma Owner
Registrace: 29.3. 2009 Příspěvky: 38 Bydliště: Púchov, SR
|
Zaslal: pá květen 08, 2009 7:55 pm Předmět: uplne vedla :) |
|
|
no ja som bohuzial mala na mysli nejake napodobeniny, ktore sa volaju Racing a stoja 2300 SK takze asi nic extra to nebude.
dokonca mi neodporucali ani znacku Kor Metal (KM) vraj su to disky z azie a su moc makke.
neviete mi povedat nakolko su makke. ja nie som ziaden blazon jazdec, tak mozno by to stacilo. |
|
Návrat nahoru |
|
Jackal Puma Driver
Registrace: 20.11. 2006 Příspěvky: 245 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Zaslal: pá květen 08, 2009 8:12 pm Předmět: |
|
|
Tak za 2300 kus je to racing asi jen samolepka. Pokud jsou opravdu měké tak je možné že se opřeš při parkování o obrubník a budeš mít pěknou elipsu a nehledě na stav silnic vymeteš díru a máš elipsu ještě větší. Za 2300 kus je to šmejd a buď rád za origo pumácký alu vrtulky. _________________ Jackal - game ower |
|
Návrat nahoru |
|
|