Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Aluna Puma Racer

Registrace: 7.9. 2006 Příspěvky: 890 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
Zaslal: ne září 10, 2006 7:23 pm Předmět: Vzduchovy filtr |
|
|
Zdravim, taxe taky musim pochlubit...Dneska odpoledne jsem si hral a uz se konecne radim k tem co maj sportovni filtr Neni to sice nejakej zelenej (Green ) ale obycejny KD....Foto v priloze, ale berte ho s rezervou, je to narychlo s moji obstarozni N6230  |
|
Návrat nahoru |
|
Matěj Puma God

Registrace: 22.6. 2006 Příspěvky: 1093
|
Zaslal: ne září 10, 2006 7:40 pm Předmět: |
|
|
stoji za to si tu vec koupit? Nejde mi o to jestli to jede lip ale o ten pocit z jizdy.. _________________ Ford Puma 1,7 VCT 2006-2010
Naposledy upravil Matěj dne po září 11, 2006 5:58 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
Aluna Puma Racer

Registrace: 7.9. 2006 Příspěvky: 890 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
Zaslal: po září 11, 2006 9:19 am Předmět: |
|
|
Uz ho mam dyl, dostal jsem ho od taty, kdyz jsem mel jeste predchozi auto, ale tam by byla moc slozita instalace (musel bych nechat vyrobit velikej mezikus) takze jsem ho dal az vcera na pumicku a pasnul tam uplne presne bez mezikusu... Akorat az budu mit priste cas, tak si pohraju s tim spodnim dilem toho origos filtru... Koukal jsem, ze zepredu tam je taky privedenej studenej vzduch, tak tu rouru co vede pres celej blatnik uplne zrusim, tu pixlu taky vyhodim, akorat nevim co stou hadici na odfuk oleje Co kdybych ten kus molitanu (co tam je origos) nacpal do ni, aby nemohlo nic vytict a jen to kdyz bude potreba odfouklo a nechal ji pripasanou volne? Kdo ma jakou zkusenost?
PS: Je to opravdu KD  |
|
Návrat nahoru |
|
Sajmon.Fenix Puma Driver

Registrace: 7.4. 2006 Příspěvky: 239 Bydliště: Jihlava
|
Zaslal: po září 11, 2006 2:08 pm Předmět: |
|
|
Jak si sundal kryt původního filtru?? Já si s tím hrál a vůbec my to nešlo sunda, po povolení šroubků to malinko nadzvednu ale furt to tam drží, zdá se, jakobych kvůli tomu musel vyndat celej držák baterie :-/ _________________ Puma 1.7 ZETEC 92kw
r.v. 1997 |
|
Návrat nahoru |
|
Aluna Puma Racer

|
Zaslal: st září 13, 2006 6:32 pm Předmět: |
|
|
Sajmon.Fenix napsal: | Jak si sundal kryt původního filtru?? Já si s tím hrál a vůbec my to nešlo sunda, po povolení šroubků to malinko nadzvednu ale furt to tam drží, zdá se, jakobych kvůli tomu musel vyndat celej držák baterie :-/ |
Ne nemusis...jen jsem ten kovovej drzak co jde pres baterku povolil na jedny strane, trosku ten plastovej kbelik co v nem je baterka prihnul a filtr sel krasne ven (jako myslim cely to vrchni viko) Akorat ten spodni dil original filtru musim vyndat protoze to vypada divne  |
|
Návrat nahoru |
|
Sajmon.Fenix Puma Driver

Registrace: 7.4. 2006 Příspěvky: 239 Bydliště: Jihlava
|
Zaslal: čt září 14, 2006 9:07 pm Předmět: |
|
|
Fajn, to zkusím, jak budu mít čas  _________________ Puma 1.7 ZETEC 92kw
r.v. 1997 |
|